Helaas gaat het evenement wegens te weinig belangstelling niet door!

Clinics

De clinics in de ochtend worden georganiseerd door HockeyXperience (https://www.hockeyxperience.nl). Zij zorgen er samen met de trainers van OHC Bully voor dat jullie een superleuke ochtend hebben waarin jullie coole dingen leren.

De clinics zijn voor leden van OHC Bully (Funkey, Benjamins, F-jes, E-tjes en D-elftallen) en vinden plaats in twee gedeeltes. De eerste ronde vindt plaats van 09:30 tot 10:45 en de tweede van 10:45 tot 12:00 uur. Afhankelijk van je leeftijd en de opgave wordt je in de eerste of de tweede groep ingedeeld. Hierover hoor je later meer.                           

Het inschrijfgeld voor deze clinic bedraagt (minimaal) €10,- per deelnemer. Dit bedrag moet voorafgaand aan de clinic, bij aanmelding, contact worden voldaan aan de organisatie. Het inschrijfgeld komt vanzelfsprekend geheel ten goede aan het KWF.

Geef je snel op via het onderstaande formulier (uiterlijk voor 31 mei a.s.)!

N.b. Mocht je het leuk vinden om samen met jouw team of andere vriendjes / vriendinnetjes zelf ook in actie te komen voor het KWF, dan heel graag! Het ingezamelde geld kun je dan ook bij inschrijving voor clinic aan de organisatie overhandigen.